NederlandsEnglish

Gastenverblijven

De Waterhoen

Een geheel nieuw appartement, waarmee wij van start zijn gegaan vanaf  1 september 2017. Een heerlijk luxe ruimte, 40 m² met een compleet ingerichte keuken waar u eventueel naar hartenlust kunt koken, een badkamer met wasbak, toilet en een zeer ruime douche. Verder uiteraard een sfeervolle woonkamer met o.a. wifi, televisie, bank enz. Via twee schuifdeurtjes komt u in de slaapkamer welke voorzien is van een 2.10 m lang tweepersoons bed. Het complete appartement wordt verwarmd door een pelletkachel, deze wordt gestookt met houtkorrels en geeft een intense warmte en uiteraard gezelligheid.

Vanuit het appartement komt u terecht, via twee openslaande deuren op uw eigen terras die voorzien is van een gezellig zitje en een barbecue. Welke een uitzicht biedt over de tuin, een grote vijver en polder. U heeft zelfs de mogelijkheid uw stoel op te pakken en verderop aan de rand van het weiland te gaan zitten.

De Woelmuis

Een gerenoveerd tweepersoons appartement die met ingang van 20 mei 2018 te reserveren is.  Dit appartement is totaal 60 m² en bevindt zich tussen de Waterhoen en prive. Een derde persoon is eventueel mogelijk middels een extra bed in de slaapkamer. De Woelmuis beschikt over een gezellige keuken met eettafel en een volledig nieuw ingericht zeer ruime badkamer. Middels een scheidingswand met schuifdeurtjes  komt u in de slaapkamer welke voorzien is van een 2.10 lang tweepersoons bed. De gezellig ingerichte woonkamer beschikt over een televisie en uiteraard ook WIFI. Dit appartement wordt verwarmd met centrale verwarming maar is ook voorzien van een pelletkachel om eventueel extra te verwarmen of gewoon voor de gezelligheid. 

Vanuit het appartement komt u terecht, via twee openslaande deuren op uw eigen terras die voorzien is van een gezellig zitje en een barbecue. Ook hier heeft u uitzicht over de tuin, een grote vijver en gedeeltelijk polder. U heeft zelfs de mogelijkheid uw stoel op te pakken en verderop aan de rand van het weiland te gaan zitten.

Prijs & Reserveren

U kunt een appartement bij ons boeken voor € 85 per nacht, ongeacht of u nu kiest voor de Woelmuis of de Waterhoen. Hiervoor heeft u een compleet ingericht appartement, voorzien van gratis koffie en thee en met een beetje geluk een vers eitje die u zelf uit het kippenhok kunt weghalen. Verder zijn er voldoende badhanddoeken, een opgemaakt bed en keukenlinnen, voor deze prijs, tot uw beschikking.

De kosten voor een ontbijt-boodschappenpakket is € 20 voldoende voor twee personen en deze wordt apart betaald in de accomodatie. 

Voor een derde persoon, wat eventueel mogelijk is, middels een extra éénpersoonsbed, rekenen wij € 15 per nacht.

De kosten voor het huren van een fiets is € 6,00 per fiets per dag, wel heel graag van te voren reserveren.

Reserveren