NederlandsEnglish

De Woelmuis

Een gerenoveerd tweepersoons appartement die met ingang van 20 mei 2018 te reserveren is.  Dit appartement is totaal 60 m² en bevindt zich tussen de Waterhoen en prive. Een derde persoon is eventueel mogelijk middels een extra bed in de slaapkamer waarvoor wij wat extra rekenen. De Woelmuis beschikt over een gezellige keuken met eettafel en een volledig nieuw ingericht zeer ruime badkamer. Middels een scheidingswand met schuifdeurtjes  komt u in de slaapkamer welke voorzien is van een 2.10 lang tweepersoons bed. De gezellig ingerichte woonkamer beschikt over een televisie en uiteraard ook WIFI. Dit appartement wordt verwarmd met centrale verwarming maar is ook voorzien van een pelletkachel om eventueel extra te verwarmen of gewoon voor de gezelligheid. 

Vanuit het appartement komt u terecht, via twee openslaande deuren op uw eigen terras die voorzien is van een gezellig zitje en een barbecue. Ook hier heeft u uitzicht over de tuin, een grote vijver en gedeeltelijk polder. U heeft zelfs de mogelijkheid uw stoel op te pakken en verderop aan de rand van het weiland te gaan zitten.

Prijs & Reserveren

U kunt een appartement bij ons boeken voor € 90 per nacht, ongeacht of u nu kiest voor de Woelmuis of de Waterhoen. Hiervoor heeft u een compleet ingericht appartement, voorzien van gratis koffie en thee en met een beetje geluk een vers eitje die u zelf uit het kippenhok kunt weghalen. Verder zijn er voldoende badhanddoeken, een opgemaakt bed en keukenlinnen, voor deze prijs, tot uw beschikking.

Voor een derde persoon, wat eventueel mogelijk is in de Woelmuis, middels een extra éénpersoonsbed in de slaapkamer, rekenen wij € 30 voor de eerste nacht en aansluitend € 10 per nacht

De kosten voor het huren van een fiets is € 6,00 per fiets per dag, wel heel graag van te voren reserveren.

Reserveren