NederlandsEnglish

De Waterhoen

Een geheel nieuw appartement, waarmee wij van start zijn gegaan vanaf  1 september 2017. Een heerlijk luxe ruimte, 40 m² met een compleet ingerichte keuken waar u eventueel naar hartenlust kunt koken, een badkamer met wasbak, toilet en een zeer ruime douche. Verder uiteraard een sfeervolle woonkamer met o.a. wifi, televisie, bank enz. Via twee schuifdeurtjes komt u in de slaapkamer welke voorzien is van een 2.10 m lang tweepersoons bed. Het complete appartement wordt verwarmd door een pelletkachel, deze wordt gestookt met houtkorrels en geeft een intense warmte en uiteraard gezelligheid.

Vanuit het appartement komt u terecht, via twee openslaande deuren op uw eigen terras die voorzien is van een gezellig zitje en een barbecue. Welke een uitzicht biedt over de tuin, een grote vijver en polder. U heeft zelfs de mogelijkheid uw stoel op te pakken en verderop aan de rand van het weiland te gaan zitten.

Prijs & Reserveren

U kunt een appartement bij ons boeken voor € 85 per nacht, ongeacht of u nu kiest voor de Woelmuis of de Waterhoen. Hiervoor heeft u een compleet ingericht appartement, voorzien van gratis koffie en thee en met een beetje geluk een vers eitje die u zelf uit het kippenhok kunt weghalen. Verder zijn er voldoende badhanddoeken, een opgemaakt bed en keukenlinnen, voor deze prijs, tot uw beschikking.

De kosten voor een ontbijt-boodschappenpakket is € 20 voldoende voor twee personen en deze wordt apart betaald in de accomodatie. 

Voor een derde persoon, wat eventueel mogelijk is, middels een extra éénpersoonsbed, rekenen wij € 25 voor de eerste nacht en aansluitend € 10 per nacht

De kosten voor het huren van een fiets is € 6,00 per fiets per dag, wel heel graag van te voren reserveren.

Reserveren